locka fjärilar med en fjäril feeder

butterfly Mat

butterfly Garden

En fjäril feeder är ett perfekt komplement till din trädgård om du njuta av att ha färgglada fjärilar flittering runt. För att attrahera fjärilar med en fjäril feeder du måste se till att den har rätt färg och rätt fjäril mat. Du måste också vara säker på att den är inställd i ett område som är attraktivt för fjärilar.

Om du använder en fjäril feeder att förbättra din fjäril trädgård måste du fylla den med en välsmakande sockerlösning. Att skapa din egen fjäril mat måste du blanda en del socker med fyra delar vatten. Att locka fjärilar längre du kan använda karamellfärg för att ändra den tydliga fjäril mat till en ljus gul eller orange färg.

För att locka fjärilar till din butterfly feeder och din fjäril trädgård måste du skapa en miljö som är attraktiv för fjärilen. Att leva och föröka sig, fjärilar behöver mat, vatten, sol och en säker plats att vila. Du kan ge dina fjärilar med mat och vatten genom att erbjuda en fjäril matare, du kan förse dem med sol och säkerhet genom att placera din fjäril trädgård i ett soligt och säker plats i din trädgård och du kan erbjuda dem platser att slutföra sin livscykel genom att plantera buskar, hårlock och blommor som ger fjärilarna med platser för att lägga ägg, för att mata larver, att förpuppas i en kokong och att hitta andra vuxna fjärilar i din fjäril trädgård.