loftet konvertering

Steg 1-planering

Steg 2-Budgetering

Steg 3-Windows

Steg 4-Konstruktion av Frame

Steg 5-Finishing Touches

Om din tomt takyta är perfekt för en vindsvåning sovrum, kan du välja att utöka ditt vardagsrum utrymme för att rymma en. Du kan dra av denna renovering, men endast med noggrann planering. Du måste överväga ett antal saker, bland annat om att inkludera ett badrum, hur man ger utrymme för möbler och om du vill installera windows att släppa in solljus.

Varning: innan någon renovering, men framför allt en i vinden, bör du få tillstånd för att se till att du inte bryter mot lokala zonindelning lagar.

Ta mätningar av din vindsutrymme och utarbeta planer som passar strukturen i området. Om vinden taket välvt, måste du överväga det välvda taket när ordna ditt rum. Detta gör att du kan använda utrymmet mest efficiently.If vinden för närvarande inte innehåller ett fönster, måste du göra justeringar för en i rätt område. Du kan också behöva överväga att placera vattentankar någonstans inom loppet.

Tänk noga på din trappa till vinden och hur metoden kommer att se ut. Du kommer att behöva för att kunna få dina möbler inne när rummet har byggts om.

Tänk på material och objekt som du behöver för att bygga din loftet. Du kan stöta på oförutsedda problem om du inte planerar din budget så exakt som möjligt. Anteckna allt material och önskade egenskaper. Svarar för strukturella förändringar såsom tillsats av en båge fönster, en dörr, eller en trappa för att nå vinden.

Om du lägger till ett fönster, markera där det kommer att gå och klippa rätt storlek hål. Sätt din båge fönster på plats och fäst den med de beslag som följde med den.

Du kan inte hänga Gips utan en ram. Använda 1×2-tums inramning timmer, skapa en lämplig ram för att hysa din gips. Ditt tak form kommer att diktera formen denna ram kommer att ta. Du kan också lägga isolering på denna punkt mellan den nya ramen reglarna. Du bör också isolera nya väggar. Tänk också på att de takbjälkar under vinden kan behöva förstärkas för att skapa en tillräckligt stark golv.

Vid denna punkt, kan du gips, måla och inreda vinden på samma sätt som alla andra rum. Först täta väggarna med väggelement. Därefter lägger din dörrkarm och golvlister. Efter det, se till att spacklet i gips fogtätningarna är torr, och måla väggarna med din rulle eller borstar. Nu är allt du behöver göra är att räkna ut hur du får din möbler uppe, och du är klar.