metoder för att eliminera illaluktande avloppet

Förhindra Soap Scum

dusch Drain

Unclogging och ta bort Drain Luktar

Bakpulver

eliminera Mold

Vit vinäger

Bleka

Rengöringsmedel för badrum och Fresheners

Illaluktande avloppet är fruktansvärda och kan bli besvärande när du har gäster över. Drain dofter orsakas ofta av en träsko i VVS, antingen från en långsam avlopp eller en säkerhetskopia av tvål avskum.

För att förhindra tvålrester, rengöra dusch med en svamp och dusch renare. Detta kommer att ta bort nuvarande tvål avskum, mögel och smuts. Fortsatt rengöring förhindrar uppbyggnad av tvål avskum i framtiden. Om lukten kom från ytan av duschen, bör detta stoppa det.

Ibland luktar kan ske från en dusch avlopp. Var noga med att rensa ut och ta bort hår och skräp från gallret täcker till din dusch avloppet. Bara detta kan producera en förskräcklig lukt.

Om vattnet går ner i avloppet långsamt, är chansen att lukten kommer inifrån rören. Använda en kolv för att rensa denna avloppet. Om kolven inte fullt fyller jobbet, kan du använda en avloppsrengöringslösning. Om båda dessa inte fungerar, kan du prova en skruv.

För att eliminera illaluktande avloppet, kan du hälla 1/3 kopp bakpulver ner i avloppet. Nästa, häll en liter varmt vatten ner i avloppet. Du kan göra detta varje vecka för att hålla ditt avlopp fräsch och förhindra lukt. Bakpulver är en annan icke skadlig kemikalie som är bra att använda när du vill rensa en illaluktande avlopp. Den har också förmågan att deodorize.

För att eliminera lukt som orsakar mögel, alltid ta bort blockeringar. Kontrollera om det finns skämda ämnen. Du kan antingen använda kemikalier eller ta bort dem personligen. Nästa hälla kokande vatten ner i avloppet och följa upp med bakpulver. Låt bakpulver i 30 minuter och än dränera. Ibland mögel kan backas upp för en stund. Det är alltid en bra idé att upprepa detta steg varje vecka för att förhindra ytterligare mögel uppbyggd upprepas.

Syran i vinäger kan döda odörframkallande organismer i avloppet. Vit vinäger är ett bra ämne att använda eftersom den inte är skadligt som blekmedel eller andra kemikalier människor normalt köper för att eliminera illaluktande avloppet. Dessutom är det billigt att köpa och har samma dödande egenskaper som blekmedel.

Om du använder blekmedel, inte använda den med andra kemikalier, eftersom de kan skapa en kemisk reaktion. Alltid vara trötta på att använda blekmedel om du hälla andra kemikalier ner i avloppet. Bleach är en skadlig kemikalie och den bör användas i ett väl ventilerat utrymme.

Badrums Fresheners kan maskera lukten av lukter. Kom ihåg att de bara dölja lukten av lukter och inte helt bli av med dem. Du kanske vill välja en antibakteriell fräschare, så det kommer att döda några av lukt bakterier också.

Salt

Du kan använda en halv kopp salt, följt av bakpulver för att eliminera en lukt lukt.