mixer inställningar: smoothie vs puré

puré Setting

smoothie Setting

Även om det finns många inställningar på en modern mixer, har apparaten två specifika funktioner: att hugga upp saker och att blanda ihop dem. Inställningarna hjälpa dig att avgöra hur finhackad du vill att dina ingredienser och hur väl du vill ha dem blandad. Förr i tiden, skulle många människor använder inställningen puré när du gör smoothies, men många nyare modeller har en ny inställning speciellt utformad för att göra smoothies. Så vad är skillnaden?

Purén inställningen skapats för att användas vid blandning ingredienser tillsammans för att gå in i soppor, såser och andra förrätter. Generellt det enda som tillsätts är grönsaker eller frukter, som är mjuk och lätt att skära igenom, men måste blandas samman och mycket finhackad.

Denna inställning är bra om du vill göra juice också, även om det också skulle kunna falla under en smoothie. Det kommer att böja frukten upp nog att du kommer att kunna enkelt använda cheesecloth att skilja saften från massan.

De flesta smoothies kräver is, och inställningen smoothie väntar det. Motorn kommer att köra lite mer kraftfullt för att bryta upp isen som blandar och blandar drink tillsammans. Det är också bra för att blanda hårda glass som inställningen är mycket kraftfull och kommer lätt att bryta upp varje bit innan den smälter.

Även om inställningarna kan vara utbytbara, det finns små skillnader som skulle göra det lättare att använda en över den andra. Använd den som är mest lämplig.