murad skorsten vård: hur man kalk ande en skorsten

Steg 1 – Rengör

Steg 2 – Ta bort Lime

Steg 3 – Clean Up

Många människor vet inte mycket om skorstenen vård. När det gäller kalkbruk, var det ofta i skorstenar vid montering och göra dem ser trevligt. Oftare då inte är kalken blödning ner i skorstenen och orsakar problem. Här är några material och verktyg som du kan behöva för att stoppa detta problem i skorstenen samt åtgärder för att guida dig genom processen.

Rensa skorstenen är den bästa platsen för dig att börja med det här projektet. Du kanske vill byta till arbetskläder samt sätta på handskar och skyddsglasögon för skydd. Var noga med att lägga ut en presenning längst ned i den öppna spisen. Detta kommer att säkerställa att någon av damm och sot som kommer ner från skorstenen inte skadar golvet eller möbler i ditt hem.

Dessutom hjälper det att göra ren upp farten genom att mycket snabbare och enklare. Gå sedan upp till taket med hjälp av en stege och använda skorstenen stången och kvast för att rensa ut och torka av insidan av skorstenen. När du är klar att en del kan du gå tillbaka in och rensa ut botten där allt föll. Detta kan göras med en kvast och ett vakuum. Vid rengöring inifrån och ut, kommer du vill börja i ett område och arbeta i små delar. På så sätt kan du hålla röran hanterbar och det kommer inte att komma ur handen.

När du har rensat ut skorstenen, kan du använda en skrapa för att få någon av kalkbruk ut som du kan. Vanligtvis kommer du att kunna nå några men då måste lägga till stången i slutet av skrapan för att komma in för att skrapa resten av det. När du har skrapat området en gång, gå in och göra det en gång till. Du vill vara säker på att du får alla det gjort helt och göra det två eller tre gånger kommer att bidra till detta mål. När du har skrapat, kan du gå upp till toppen och använda en slang för att tvätta det. Detta kommer att bidra till att ta bort någon av skräp som fastnar upp efter den skrapades bort.

När allt har tagits bort, måste du göra några allvarliga sanering. Liksom i det första steget, kommer du vill börja på ena änden och torka upp skräp från ett område och flytta till nästa område långsamt under rengöringen. Att ha tarp det är praktiskt eftersom du kan bara torka allt på tarp och sedan bara kasta bort det i en stor svep.

När du är klar, kommer du vill vara säker på att du markerar i kalendern för att rengöra den varannan månad.