tegel accenter 3 – grill

Sitter en grill är en fråga om bekvämlighet till kocken. Det är klokt, men att ta notis om vindarna: du inte vill rök blåsa direkt in i ditt fönster eller hos en granne.

Sand finish tegel är ett bra val för att minska saneringsarbetet efter jobbet eftersom murbruk inte fastnar eller smeta, men smulor fortfarande måste borstas bort.

Gräva och häll betongfundament till de mått som anges, placera armeringsstänger som visas. Kors och tvärs staplarna i ett rutmönster och stötta dem med tegel enheter så att de låg ungefär i mitten. Om du föredrar, kan de kopplas ihop och hanteras som en enhet.

Rita konturerna av grillen på grundplattan, lämnar minst 2 inches runt. Lägg ut de två första kurserna av tegel för att se om mönstret fungerar, så att 1/2 tum för där fogar kommer att bli.

Bygg hörnor, gå tre eller fyra kurser hög, sedan fylla i väggen från hörn till hörn. Botten naturligtvis bör vara bunden till plattan med murbruk. Använd en handnivå ofta för att hålla vägg lod och rader av tegel nivå.

Överskott murbruk kan klippas av med murslev två eller tre rader åt gången. Så fort murbruket är “tumavtryck” hårt, använd en murare pekar verktyg för att forma och komprimera murbruket mellan tegel.

Använd fasta tegel enheter för toppen av grill väggarna.

Överskott smulor av murbruk som fortfarande när väggen är klar kan borstas bort med en mjuk fiber handborste.