tegel gjutning

Syfte

Storlek

material

ämnen

En tegelsten formen är form används runt en dörr eller ett fönster, mellan väggen och dörren eller själva fönstret. Det fyller gapet mellan där dörren eller fönstret och murverk eller väggen i huset möts. Kolla in några av följande information för att se om tegel gjutning är rätt för ditt projekt, och i så fall vilken typ.

Denna gjutning används för att stänga alla luckor mellan väggar och ditt fönster eller dörr, och den kan användas överallt från din veranda till din dörr. Medan det tjänar sitt ursprungliga syfte att fylla ut eventuella luckor, är det också installeras ofta som en dekorativ touch.

Beroende på storleken av dörren eller fönstret, storleken på tegel gjutning som används varierar. En standardstorlek är ungefär 3-4 inches bred.

En av de mest populära material en tegel gjutning är gjord av är vanligt virke. Ofta ett mjukt trä används, såsom vit eller gul furu.

Men under tiden dessa mjuka träslag kan skadas av väderförhållanden, särskilt om de inte är förseglade eller målade korrekt. En tegelsten mögel kan ruttna, vilket leder till dyra fönster eller en dörr bort och reparation.

Om du är inställd på mjukt trä tegel gjutning, kan du göra det längre genom priming och målning alla sina ytor, inklusive de skurna ändar som inte ses.

Hardwood, PVC, och vinyltegel formar finns också i utbudet butiker och är de mest kostnadseffektiva material att använda i det långa loppet. PVC och vinyl är särskilt lågt underhåll, eftersom de är mestadels ogenomträngliga för fukt, mögel, och många insekter. Om du redan har en soft-trä gjutning men vill byta till en av dessa långvariga versioner, ersätter tegel gjutning är lätt.