tegel sidospår kostnadsberäkning

Foundation Framställning

vägg Framställning

material

När du väljer en ny sidospår för ditt hus är tegel ytterväggar ett attraktivt alternativ. Detta sidospår ger många fördelar som är viktiga för husägaren som brandmotstånd och låga underhållskostnader. Brick sidospår kan appliceras på befintliga strukturer och ge utseendet på en strukturell tegelvägg. Installationen av tegel sidospår är inte så enkelt som andra sidospår val och kräver mycket mer arbete än andra. Kostnaderna för arbete och material som krävs för tegel sidospår måste utvärderas innan beslut fattas.

Även tegel sidospår är en faner snarare än en strukturell system gör det kräver stöd. Brick sidospår inte bära trycket av tak och väggar som strukturella tegelstenar gör men tegel är tung och behöver en bas som kan hantera vikten. De flesta icke-tegel befintliga husen är byggda med träram installeras vid kanten av stiftelsen. Om detta är fallet kommer det inte att finnas utrymme på fundamentet för tegelbeklädnad stöd. En ny grund avsats kan behöva hällas eller installeras för att ge stöd för tegelstenarna. Tegel sidospår kräver åtminstone en 4-tums stöd avsats. För vissa hus, särskilt med en gjuten betongfundament, kan denna avsats vara relativt enkelt installeras med bultar gjorda för betong. Innan du gör någon grund arbete det bör bedömas av en ingenjör för att hitta den bästa lösningen.

Brick sidospår kan tillämpas utan att befintliga rangerbangård tas bort. Den nuvarande sidospår måste repareras vid behov. Se till att det inte finns några skador som skulle orsaka att vatten läcker igenom till träet. När tegelbeklädnad är byggd med befintliga ytterväggar, måste en vatten sätt i form av tomt utrymme skapas mellan sidospår och tegel. Detta tillåter vatten som tränger tegelstenar för att köra ner i stället för rakt genom väggen.

Om du använder tunna tegel, är den första delen av installationen ta bort den gamla rangerbangård. Efter avlägsnande av gamla sidospår du får träet kräver strukturella arbete som måste utföras innan man går vidare med nya sidospår installation. Eftersom vatten kan tränga igenom tegel, är det absolut nödvändigt att tillämpa en avancerad vattenmembranet. Vatten kommer att sippra genom sömmarna där murbruk och tegel möts. Detta sker vanligtvis under hård vind regn stormar. Om vatten tillåts att sippra genom murbruk, kommer träet bakom tegel blir våta. Fukten kommer så småningom att leda till mögel och röta. Strukturella skador kan vara allvarliga och ganska dyrt senare om vattnet membranet inte är installerad.

Tegel sidospår kräver tegelstenar och murbruk som skall tillämpas framför den befintliga sidospår eller på toppen av vattenmembranet. Prissättning varierar kraftigt med typ och stil av tegel du använder, oavsett om du använder remixad murbruk eller inte, och om du använder tunna tegel eller vanliga tegelstenar. Kostnaden för tunna tegel bör vara mindre eftersom det finns mindre material men tunna tegel kräver en hel del förberedelser. Båda metoderna bör bedömas innan beslut fattas som är mer kostnadseffektiv eller kommer att arbeta för ditt hem.