tegel uppfart och nackdelar

curbvädjan

Design

Kostar

Underhåll

Det finns ingen tvekan om att skönheten i en tegelsten uppfart, av alla typer av infarter, kan vara en stor fördel. Om det finns frågor om dessa uppfarter, de är från dessa uppfart s nackdelar. Kolla in pro och nackdelar av tegel uppfart nedan för att läsa mer om dem.

Som en uppfart med curbvädjan, är det svårt att slå tegel. Nyckeln till detta överklagande är dock konstruktion, installation och underhåll. Utan dessa tre element, kan tegel uppfart se lumpen och oprofessionellt.

Om du uppskattar artisteri och design som du hittar tegel uppfart en som sannolikt kommer att matcha din smak. Tegelstenar som används i dessa uppfarter, till exempel kan väljas med en mängd olika färger och nyanser för att matcha din landskapsarkitektur.

En klar nackdel med tegel uppfart är dess kostnad. Inte bara är det mer arbetskrävande än asfalt eller betong uppfarter, och därför dyrare att installera, men en utfart 10 fot bred och 20 fot lång kommer att kosta ca $ 5000.

Med tiden kan tegel uppfart skapa stora huvudvärk för uppfart ägare. Ojämna ytor från tjäle, trädrötter och erosion är oundvikliga. Sedan finns det ogräs. De växer oundvikligen upp mellan gatstenar och om inte drog kan bli en stor skamfläck.