tillämpa elastomer täta för betong

Elastomera Drev Basics

Komma Framställd

Hantering av små betongreparationer

Hantering av stora betongreparationer

Bland olika tätningsmedel som används för grundläggande, hushålls reparationer och träbearbetning projekt har elastomer täta blivit ett populärt alternativ. Täta är en enkel att hantera tätningsmedel och används ofta för att reparera spruckna betongytor. Åldrande betongytor tenderar att spricka längs sömmarna och om de inte repareras, kan sprickorna förvandlas till breda, svår reparera luckor. Drev rekommenderas också när företaget hem-förbättringsprojekt som att måla väggarna. Närvaron av en diktad betongyta säkerställer att färgen jämnt och väggarna är bevakad mot fukt.

Det finns olika typer av tätningsmaterial. Elastomera tätningsmedel innehåller en högre koncentration av akryl ingredienser, vilket gör dem mer hållbara. Det anses vara den mest töjbara och snabbinställningsalternativ bland samtida tätningsmedel. Elastomer caulk är särskilt användbar för diktning betongytor som utsätts för varaktig fukt läckage, liksom den krypgrunden och badrum. Elastomer fogar är den mest rekommenderade valet för att reparera någon inhemsk struktur som spelar en roll i temperatur eller värmeisolering av huset. Det är därför elastomera caulk kallas också väderbeständighet material. Elastomer fogtätning är i stånd att bilda starkare, värmebeständiga bindningar som förhindrar läckage av luft. För att reparera en betongyta med elastomer täta, använd följande instruktioner

Innan ansökan fogtätning, rengöra lucka att säkerställa att det inte finns något skräp. Detta är avgörande för att säkerställa korrekt bindning mellan betongytan och fogtätning. Använda en pensel för detta ändamål. Du kan hälla några droppar vatten i sprickan innan applicering av täta. Detta säkerställer att eventuella kvarvarande skräp fastnar på ytan och inte hindrar bindningsprocessen.

Elastomer täta säljs i lätt tillämpa rören kan appliceras direkt på mindre, spruckna ytor. Mindre sprickor är mindre än ¼ inches i bredd. Fogar rör kan ha en folierad sigill eller en smält toppförslutningen. Båda dessa lätt kan öppnas genom att punktera det markerade öppningsarean med en nål. Om röret har en ansökan slut utan en spetsig öppning, måste du klippa den. Med hjälp av en kniv eller en sax, skär applikatorn-änden med en 45-graders vinkel. Helst ska storleken av snittet görs på applikatorn vara lite mindre än hålet du behöver reparera. Rikta snittet, eller klämd änden av röret i springan. Pressa röret, se till att tätningsmaterial tvingas djupt in i hålet. Låt den reparerade gap torr för en dag.

Om betongytan har luckor som är större än ¼ inches, måste du använda en hjälpare stav. Backer stången är ett tunt, strängliknande slangmaterial som appliceras på insidorna av större betong hål. Häll fogtätning in i en plasthink. Om du använder fyllmedel, använda en plastspatel att ösa ut och blanda det med elastomer täta. Placera backer stång inuti gapet och börja hälla tätningsmaterial. Använd spateln för att styra täta på backer rod slangen. Förekomst av hjälpare stången säkerställer att fogar blandningen riktas mot varje intern spricka / spricka inom den reparerade gap.