vindsmakeovers

Varning: i många jurisdiktioner, är det olagligt att vända vindsutrymmet till livsrum. Rådgör med din lokala planeringen avdelning och byggnadsordningen innan ett sådant projekt.

En högstämd Closet

The Craft Room

Ett extra sovrum

Ett bibliotek eller Office

J. A. Young har en magisterexamen i engelska, och en bakgrund som arbetar i allmänhet forskning och specialbibliotek. På den här hemsidan, specialiserat hon i trädgårdsarbete, och dekor projekt inomhus / utomhus.

Hushållens utrymme är begränsat. Du kan lösa detta genom att lägga på ditt hus, men oftare än inte du måste helt enkelt göra det bästa av det utrymme du redan har. I det avseendet är vinden oftast en underutvecklad resurs. Den här artikeln tyder på olika sätt du kan använda din vinden för att lindra din brist på utrymme.

Din vind är en idealisk plats för de flesta lagringsposter, förutsatt att det är utrustad på rätt sätt och lättillgängligt. Tänk på att värmen stiger, så innan du lagrar böcker, tidningar eller andra torra material, ta väl hand för att skydda mot bränder. Holiday leveranser lagras vanligtvis här, men andra användningsområden kan vara säsongs kläder eller oanvända husgeråd som rätter, skrivmaskiner, symaskiner, etc.

Du kan förvandla din vind i ett omklädningsrum genom att lägga till hyllor, krokar, Armoires, speglar och toalettbord. Rätt belysning kommer att behövas, så samråd med en elektriker kan vara i ordning.

Reservdelar rum kan vara svårt att få tag på i hus med flera barn. Vinden är en bra plats för ett hantverk område. Avlopp som kan lämna sin symaskin och levererar ut kommer sannolikt sy mycket mer än de som har att ständigt packa och packa upp dem.

Utrusta din nya utrymmet med ett stort bord med förvaring hyllor under-detta är idealiskt för ett obegränsat antal hantverk. Se också till att du har tillräckligt hyllor och belysning för att slutföra din nya plats.

Denna användning av ett vindsutrymme är alltid ett pittoreskt och charmigt tillägg till ett hem. Eftersom vindar brukar iväg från resten av huset, är du fri att prova en helt annan inredning: Colonial American, ett tema rum bas runt dockor, fjärilar, hundar eller katter, en enfärgad rum, Victorian, etc .

Vinden kan ge avskildhet och ensamhet för att läsa eller arbeta. Inbyggd hyllor och skrivbord gjorda av rika trä gör för en elegant studie. Sök på nätet eller på antikaffärer för skrivbordslampor och belysning med gammaldags karaktär. En särskild samling av sällsynta böcker kan bäst bevarade på en vind studie, bort från nyfikna, klibbiga fingrar dem du kan älska bästa men älskar bättre när de inte förstöra dina kära ägodelar.

Slutligen anser din vindsutrymmet för en lekplats centrum. Du kan förvandla din vind tillhandahåller säga har en säker ingång-till en speciell plantskola för barnen att göra sina egna. Hyllor kan inrymma spel, böcker och andra leksaker, och stora föremål såsom dockskåp eller trumset kan ställas in utan att belamra dina barns sovrum. Om vinden har ett fönster, vara säker på att det är låst.